Et af de mest populære apps til smartphone og tablets den seneste tid har været Scrabble spillet Wordfeud – den rammer også lokale sprog som Dansk og nok derfor den virkelig har grebet om sig – Samt kombinationen af at folk kan spille på kryds og tværs af smartphone OS (Android / iOS).

Når man nu sidder langt ude på landet, kan det være sjovt at have lidt spille kontakt med familie og spilleglade venner over telefonen – jeg nyder selv at både banke og få tæv af mine venner.
Spillet har været lidt tilfældigt mht. ord den har accepteret på dansk, men d. 17 januar indgik folkene bag spillet faktisk en aftale med Dansk Sprognævn, så spillet fremover vil benytte ordlisten fra Retskrivningsordbogen 2001. Det er vi vist mange der er glade for.

Af statistik kan nævnes at Wordfeud er blevet downloadet ca. 12 millioner gange og har ca. 2 millioner brugere dagligt. Wordfeud tiltrækker ca. 30-40.000 nye brugere dagligt.
Kilde Wordfeud blog

By Claus

Claus er en passioneret havemand, der deler sin viden og erfaringer om havearbejde, dyrepleje og livet på landet gennem sin blog om livet på landet. Han tilbringer det meste af sin fritid i sin frodige have, værkstedet og på gården sammen med sin familie, der tager sig af en dejlig flok dyr, herunder grise, heste, høns, hunde og katte. Følg med og få inspiration fra Claus' oplevelser og hans stræben efter harmoni mellem naturen og dyrene omkring ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.