Boble sæbeboble

Nu er foråret ved at nærme sig, og man kan efterhånden mærke at vi er ved at gå varmere tider i møde. Det åbner op for en masse nye muligheder, især når det kommer til børn og leg.

Når man er i naturen er der nemlig plads – masser af plads. Og hvad kan man bruge den plads til? Sæbebobler!
Sæbebobler er et fantastisk stykke legetøj der kan imponere store som små. Det fantastiske ved sæbebobler er at de både kan være store, små, sjove, mærkelige og meget andet.

Der findes et hav af forskellige pinde til at lave sæbebobler – en er fx. denne  sæbeboblepind. Denne sæbeboble pind er 75cm lang, og har nogle tykke snore sat sammen med. Snorene er sat på med en blå dut der sidder i enden.
Ideen med sæbeboble pindene er at disse skal vædes i noget sæbeboblevand, hvorefter der kan laves store sæbebobler.

Boble2

Fordelene ved sæbebobelpinden

Man kan selvfølgelig sagtens lave sæbeboblepinde derhjemme. Det er bare at tage nogle blomsterpinde, noget snor også sætte det hele sammen med nogle elastikker. Alligevel bliver oplevelsen ikke den samme. Mulius har tidligere optrådt med de hjemmelavede sæbeboblepind og afholdt et arrangement på Rådhuspladsen hvor børn frit kunne komme og deltage.

De hjemmelavede pinde giver følgende problemer:

  • Snorene kludrer: Et af de største problemer ved de hjemmelavede løsninger er at snorene kludrer. Det gør at børnene opgiver at lave de store sæbebobler hurtigt og får en dårlig oplevelse
  • Pindene kan kun lave en sæbeboble i træk, fordi snorene ofte er tynde og derfor kommer der kamp om baljerne
  • De føles ikke lækre

Produktet stor sæbeboblepind løser alle disse problemer. Børnene kan lege i flere timer uden de brokker sig over snorene er kludret samme.

Når man bor på landet eller er i naturen, så er der selvfølgelig mange ting at lave. Sæbebobler er bare en af de mange muligheder, men der er ingen tvivl – sæbebobler er altid et hit hos børnene – der er sjov leg i at løbe efter og sprænge de store bobler, imens små sæbebobler er sjove at kigge på – især fordi man nemt kan lave mange af dem.

Opskrift på sæbeboble vand (nem)

  • 1 dl opvaskemiddel
  • 2 sp glycerin (kan købes i Matas)
  • 2 L koldt vand

Opskrift på sæbeboble vand (advanceret)

  • 1 dl opvaskemiddel
  • 2 sp glycerin (kan købes i Matas)
  • 1 L vand (destilleret, deminiraliseret eller regnvand)
  • 8 dl Bubbles (færdiglavet sæbeboblevand, kan købes i f.eks. BR-legetøj og Toys’R’Us

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.