Ribssaft og Ribsgelé smager himmelsk, en god blanding af surt og sødt. Vi bruger primært vores ribs...
Ribssaft og Ribsgelé smager himmelsk, en god blanding af surt og sødt.
Vi bruger primært vores ribs til at lave ribsgelé, men hvis vi har stort overskud af ribs bliver der også lavet noget ribssaft. For at lave ribsgelé laver du reelt først denne opskrift herunder til saft.
I år har vi her midt i juni allerede kunne plukke vores første portion ribs fra de gamle buske vi har stående. De nye buske vi plantede sidste år er endnu ikke helt modne.
Emner i denne artikel:SjællandJyllandFynLolland /...
Emner i denne artikel:Chili frøSåning af chili frøSpiring...
Emner i denne artikel:Opskrift til din egen effektive...
Går lidt med tanken om at lave en form for byttebørs...
Emner i denne artikel:Solceller på tagetBrændeovn?...
Emner i denne artikel:Hvorfor er en støttemur smart?Hvordan...
Emner i denne artikel:Hvorfor overhovedet bruge vinterdække?Hvorfor...
Emner i denne artikel:Brug en fyringsolie af høj kvalitetVælg...
Emner i denne artikel:Historien om racenHvad bruges...