Profil

claus_sussieHej og velkommen til min landlige hjemmeside på nettet. Mit navn er Claus Heinrich og jeg arbejder til dagligt med webudvikling og markedsføring online i mit firma Koala Designs ApS.

Midt i et travlt job med mange sene arbejdstimer, har jeg søgt ro ude på landet hvorfra jeg kan nyde friheden på nærmeste hold – kort afstand mellem mit erhverv der er teknisk og så ren natur som jeg nyder meget af.
Jeg kan på denne måde nemt kombinerer to ting jeg holder af – mit arbejde og naturen, ved at eksempelvis tage min bærbar computer med om i baghaven under et træ og følge mine høns, kat, hund og alle de vilde dyr der kigger forbi, mens der arbejdes.

Da jeg flyttede i hus var det oplagt at lave en hjemmeside om dette. Jeg er grøn i mange ting, men tager ved lære og forsøger at give de brugbare erfaringer videre til andre via denne side. Jeg har selv haft gavn af nettet til forskellige gøremål – bla. da jeg ville anlægge fliser til mit drivhus, da jeg skulle anskaffe mig høns, da jeg ville bygge mig en kompostbeholder osv.
Mit mål er at kunne give andre mod og motivation til at forsøge sig lidt mere i deres have, på samme måde andre har givet mig motivationen.

Claus Heinrich på Twitter og .

Hus på landet på  Twitter og .

Du er også meget velkommen til at sende mig en e-mail på skribent@huspaalandet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.