Chilisauce

Da jeg går og roder en del med chili i dagligdagen, syntes jeg det var ok at starte endnu en hjemmeside dedikeret til chili og chilisaucer. Har en lille drøm om at kunne lave og gerne sælge min egen chilisauce en dag – måske det først bliver i det sene efterår i livet at det bliver en realitet, så er det aldrig for tidligt at klargøre og planlægge lidt 🙂

KØB CHILI FRØ HER

I den forbindelse har jeg oprettet Chilisauce.dk – en hjemmeside der udelukkende vil handle om chili. Mest om chilisaucer og opskrifter dertil, men også lidt generel nyt om planten og frugten. Egne historier, guides i at dyrke chili og meget andet.

Lidt som test har jeg også oprettet et chili forum – det kan ofte være nemmere at have en debat i et forum end i et kommentarfelt.

Det er naturligvis helt gratis at oprette sig og være med på siden. Håber i der kommer forbi med interesse for chili, vil hoppe ind på siden og oprette jer.

 

By Claus

Claus er en passioneret havemand, der deler sin viden og erfaringer om havearbejde, dyrepleje og livet på landet gennem sin blog om livet på landet. Han tilbringer det meste af sin fritid i sin frodige have, værkstedet og på gården sammen med sin familie, der tager sig af en dejlig flok dyr, herunder grise, heste, høns, hunde og katte. Følg med og få inspiration fra Claus' oplevelser og hans stræben efter harmoni mellem naturen og dyrene omkring ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.