min første jagthund

Hus på landet er den ene af de 2 sponsorer på den nye gratis film “Min nye jagthund” der er produceret af Jægernes magasin.

Afspil filmen “Min første jagthund”

Om filmen kan siges:

Thomas Elgaard Nielsen fortæller om sine erfaringer med hans første jagthund Luna – en stående jagthund af racen Kleiner Münsterländer.

Thomas kommer ind på de overvejelser der ligger forud anskaffelsen af sådan en ny hund. Der er mange faktorer der spiller ind, når en ny lille flytter ind. Følg de overvejelser han har gjort sig inden og se udviklingen med hunden.

Går du selv med tanken om at få dig en jagthund, er dette oplagt at se filmen.

By Claus

Claus er en passioneret havemand, der deler sin viden og erfaringer om havearbejde, dyrepleje og livet på landet gennem sin blog om livet på landet. Han tilbringer det meste af sin fritid i sin frodige have, værkstedet og på gården sammen med sin familie, der tager sig af en dejlig flok dyr, herunder grise, heste, høns, hunde og katte. Følg med og få inspiration fra Claus' oplevelser og hans stræben efter harmoni mellem naturen og dyrene omkring ham.

2 thoughts on “Min første jagthund – Film”
  1. De kleiner bruges i forbindelse med fund af kemikalier osv
    Deres næse er i toppen, med deres energi kan Være, lidt svær at dreserer til de opgaver. Dem fine retriever, er det en redning vand hund, bruges i Canada usa, til livredning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.