Denne opskrift kan måske kaldes Solbær/Ribs gelé i stedet da jeg har valgt at lave den uden bær i...
Denne opskrift kan måske kaldes Solbær/Ribs gelé i stedet da jeg har valgt at lave den uden bær i – Jeg holder meget af smagen af ribs og solbær, men ynder ikke så meget at tygge på bærene.
Marmeladen er frisk og smager himmelsk – god på brød, i morgenmad eller f.eks. pandekager
Vores ribs og solbær var klar til at blive plukket her sidst i Juni og samme dag blev de forvandlet om til en dejlig marmelade / gelé.
Emner i denne artikel:SjællandJyllandFynLolland /...
Emner i denne artikel:Chili frøSåning af chili frøSpiring...
Emner i denne artikel:Opskrift til din egen effektive...
Går lidt med tanken om at lave en form for byttebørs...
Convert huspaalandet.dk to an app with one click! 80%...
Emner i denne artikel:Solceller på tagetBrændeovn?...
Emner i denne artikel:Hvorfor er en støttemur smart?Hvordan...
Emner i denne artikel:Hvorfor overhovedet bruge vinterdække?Hvorfor...
Emner i denne artikel:Brug en fyringsolie af høj kvalitetVælg...
Et svar til Hjemmelavet marmelade med Solbær og Ribs