lej hus landet landhus

Er du i din nuværende situation ikke klar til at købe dit eget hus på landet, er der jo muligheden for at leje huse.

Udlej sommerhusAt leje et hus på landet, særligt gennem slotte, godser, og herregårde, kan tilbyde en unik oplevelse, der kombinerer det bedste fra både by- og landliv. Dette kan give en mulighed for at opleve den danske historie på tæt hold, mens man også nyder de smukke naturomgivelser.

Leje af hus på landet kan give mulighed for en pause fra den travle byliv. Det kan være en flugt til et sted med ro og fred, hvor man kan genoplade batterierne, gå lange ture i naturen, og måske endda dyrke egen køkkenhave, hvis stedet tillader det.

Mange af disse slotte, godser og herregårde tilbyder udlejning af tidligere personaleboliger, som er blevet moderniseret til at møde nutidens krav, men som stadig beholder den oprindelige charme og karakter. Disse huse kan være alt fra hyggelige, mindre boliger, ideelle for en person eller et par, til større boliger, der kan rumme familier.

Lejeboliger på Sjælland

Lejeboliger i Jylland

Lejeboliger på Fyn

Lejeboliger på Lolland / Falster

Lejeboliger på Bornholm

 • Ingen pt. (indsend gerne forslag via kommentarfeltet)

Lejeboliger i andre dele af landet

Listen er ikke sorteret på nogen måde og du skal være velkommen til at indsende gode forslag til steder man kan finde og ansøge om leje af hus på landet. Jeg udbygger listen løbende som jeg falder over potentielle steder.

Der er flere fordele ved at leje gennem et gods, slot, eller herregård. Ud over at opleve en del af Danmarks historie, vil du ofte finde, at disse ejendomme ligger i naturskønne områder, med let adgang til vandreruter, cykelstier og andre udendørs aktiviteter.

UDLEJ DIT SOMMERHUS TIL HALV PRIS

Til sidst, husk at gøre din egen forskning. Mens mange ejendomme har oplysninger tilgængelige online, kan det være en god ide at besøge stedet først, hvis det er muligt, for at få et bedre indtryk af både huset, haven og det omkringliggende område. Husk også at gennemgå lejeaftalen grundigt, så du er klar over alle forpligtelser og forventninger.

By Claus

Claus er en passioneret havemand, der deler sin viden og erfaringer om havearbejde, dyrepleje og livet på landet gennem sin blog om livet på landet. Han tilbringer det meste af sin fritid i sin frodige have, værkstedet og på gården sammen med sin familie, der tager sig af en dejlig flok dyr, herunder grise, heste, høns, hunde og katte. Følg med og få inspiration fra Claus' oplevelser og hans stræben efter harmoni mellem naturen og dyrene omkring ham.

183 thoughts on “Lej hus på landet – udlejning af huse”
 1. Hej
  Vi er en familie på 2 voksne og 1 barn, som ønsker at flytte på landet.
  Vores ønske er:
  – et hus med minimum 3 værelser
  – husleje inklusiv forbrug maks. 10.000 kr.
  Beliggenhed helst på Sjælland. Vi er fleksible ift. indflytningsdato, vi leder efter det rigtige sted og har ikke travlt.
  Er der nogen, der kender til noget?
  Anbefalinger til steder at skrive sig op? Eller bare tips i det hele taget?
  Mange hilsner, Kirstine
  PS: I er velkomne til at skrive til mig på kirstinelindemann@gmail.com

 2. Ønsker og leje et hus på landet.

  Husleje 5000 til 6000

  Mulighed for hest og hund samt høns

  Skal være på Fyn.
  Faaborg Midtfyn kommune
  Eller Nyborg kommune
  Eller Assens kommune

 3. Hej med jer…

  Da mine forældre ønsker at LEJE stort familie hus med plads til ni personer med min 10 værelser,ville jeg her med høre om dette var en mulighed hos jer….

 4. Hej

  Jeg søger et lille hus, jeg har ikke de store krav, må desværre fraflytte min nuværende bolig 01-10-2020 som jeg har beboet i mange år, (min udlejer et grusgravsfirma) vil sælge ejendommen, så jeg har momentan et problem.
  Mvh. Boie boie@boie.dk

 5. Jeg vil fraråde at leje bolig af Krenkerup gods på Lolland. Boligerne bliver ikke vedligeholdt. Udlejer nægter at holde tag, murværk og fundament tæt for indtrængning af fugt. Når der opstår skimmel truer udlejer med at nedrive boligen.
  Mvh Magda

 6. Hej
  Vi er en familie på 2 voksne og 1 barn, som ønsker at flytte på landet.
  Vores ønske er:
  – et hus med minimum 3 værelser
  – en stor have med plads til køkkenhave, høns og kaniner
  – gerne med garage/værksted
  – husleje inklusiv forbrug maks. 12.000 kr.

  Beliggenhed skal helst være indenfor ca. 30 minutters kørsel fra 2630 Taastrup, da vores barn er delebarn, og hendes skole og mor er i Høje Taastrup.

  Vi er villige til at skulle passe eventuelle dyr, der hører til ejendommen.

 7. Hej
  Jeg søger en mindre landejendom på midtsjælland til leje (max en halv times kørsel fra Køge)

  Da mit nuværende lejemål hos Banedanmark er tidsbegrænset, søger jeg en ny lejebolig som ikke er tidsbegrænset.

  Jeg ønsker en bolig på ca 100m2, hvor der er mulighed for hestehold. Hvis bare der er stald, kan jeg selv lave folde.
  Jeg er 50 år, stille og rolig, og har fast job.
  Mvh.
  Trine
  Tlf 26 23 69 06

 8. Hej
  Vi er en familie på 6, der søger at leje en dejlig landejendom/et stuehus – med evt. mulighed for mindre brug af tilbygninger til hobbybrug – maks. 20 km syd for Aalborg.
  Vi har ingen dyr, men påtænker hvis muligt at få hund, høns mv. med tiden.
  Snarlig overtagelse er muligt.
  Skriv gerne på privat@charlottesommer.dk eller ring på mobil 81751612.
  Bedste hilsner
  Charlotte Sommer

 9. hej
  Vi er 3 par – 1 par +50 og 2 par på ca 25 – som er i familie
  Vi vil gerne leje et stort hus/ejendom med mulighed for 3 lejligheder og fællesområde.
  På Fyn

 10. to voksene og et barn leder efter en bolig på landet, med plads til hest. boligen skal være i omegnen af nyborg.

 11. Hej
  Jeg søger et liv på landet og derfor en bolig, jeg er vild med naturen og bruger meget tid i den.
  Min hobby er fiskeri og en lang cykeltur ved skov og vand.
  Jeg har skruet hænderne rigtig på mht.
  Vedligeholdelse osv.
  DB
  Morten

 12. Hej.

  Vi er en gruppe af unge mennesker på ca. 6-10 personer, der drømmer om at starte et kollektiv på landet (måske max en time uden for København). Vi har gået på jordbrugshøjskole sammen, og ønsker derfor at finde et sted hvor vi evt. kan dyrke vores egne grøntsager, bær, frugt, nødder osv. og på den måde, være så selvforsynende som muligt. Vi vil dyrke jorden bæredygtigt og økologisk, ved brug af nogle bestemte principper og metoder. Flere af os drømmer om at starte egen virksomhed med produkter vi kan afsætte, derfor vil det være optimalt hvis der er mulighed for produktionslokaler og registrering af erhverv. Vi er særdeles nytænkende og ikke mindst miljøbevidste!
  Kan i hjælpe os?

 13. Vi er en familie på to voksne, to små hunde og fem høns, og vi søger et hus til at leje. Huset skal helst ligge på Vestsjælland og være klar til indflytning og meget gerne ligge tæt på marker eller skov. Huset skal være mindst 100 kvm.

 14. Hej. Vi er et par på 30 år, som ønsker at finde en landejendom til leje i dejlige omgivelser på Sjælland (ca. 1-1.5 times kørsel fra København) gerne lidt tæt på togforbindelser. Vi er begge naturelskere og elsker det rolige og stille liv på landet fremfor byens larmende liv. Vi håber, at nogen kan hjælpe os med at finde et dejligt sted.
  På forhånd tak.
  Kh Kristoffer og Sophie

  1. Hej Sophie. Har i fundet noget? Ellers er du velkommen til at kontakte mig på 40343416. Mvh Ghita

 15. Hej vi er en famile der søger et hus på landet helst i nærheden af Faxe kommune da sønnen går i skole i Karise.. og jeg selv arbejder i Dalby..
  der må meget gerne være en form for stor garage eller lille lade eller lign.
  Håber måske nogen kender til noget ?

 16. Min datter på 17 og jeg søger et hus, landejendom m.m til at leje ubegrænset på Sjælland eller Fyn/Øerne. Gerne med mulighed for heste men ikke et krav:)
  Vi er min datter og jeg til dagligt, hver 2. weekend har jeg en pige på 12 i aflastning.

  Der skal være mulighed for at kunne have husdyr, og boligen må meget gerne ligge ugeneret eller ved en stille vej. Gerne med natur omkring
  Vi søger en bolig med 2 badevær, og min. 3 vær. Til 10.000kr/mdr inkl vand, varme/el, og ellers skal det svare til det hvis vand, varme/el er udover.
  Jeg er vant til selv at slå græs, ordne alm huslige ting osv, og vedligeholdelse af huset. Vi er en meget rolig familie. Hverken jeg eller min datter ryger, og vores to hunde er nogle meget rolige hunde.

 17. Bolig med mulighed for heste søges til leje, max 25 km fra Køge.
  Ejendom med flere boliger eller mulighed til at lave det har også interesse.
  Bolig min 100m2
  Stald
  Min 10000m2 jord

 18. Hejsa
  Kan man stadig søge bolig på denne blog?
  I så fald så søger jeg et lille hus med have til i nærheden af Slagelse.
  Jeg er enlig mor til en rolig dreng på 13 år. Har fast job i Slagelse kommune.
  Jeg har brug for noget omkring 1. marts.
  Håber at høre fra nogen. 🙂
  Venlig hilsen Lizette

 19. Hej kan de gamle indlæg ikke fjernes så den bliver op to date, og hvordan fjerner man sit eget?
  Det er lidt fustrerende at boligerne til lege er flere år gamle

  1. Jeg har vendt op og ned på kommentarer, så de seneste kommentarer nu vises øverst i stedet for nederst. Skulle gøre det lidt nemmere

 20. Hus på landet max. 1 times kørsel fra Frederiksberg. Jeg, Kvinde 57 år, to hunde, Aussier. Ønsker at bo i eller tæt på naturen, for så meget bolig som budgettet rækker 10.000 inkl. forbrug. Boligen skal være indflytnings-klar og istandsat. Nogen der har noget?

  1. Hej Ingegerd, vi har et nyopført landhus – bebygget areal 90 – 1. sal er klargjort til indretning – 50 m2 nybygget garage og en halv tønde land jord. 360 grader udsigt over marker kig til Susådalen og Fjenneslev kirke – ingen naboer – ca. 5 -7 min ind til Ringsted bymidte og indkøbsmuligheder – ny el-jernbane forventes til Ringsted i 2019/20 – ca. 20-25 min transport tid. Vi er ældre ægtepar, som er ramt af sygdom og ønsker at finde en lejer eller måske ejer til vores skønne landhus – send mig en mail. Vh Per

   1. Hej Per
    Det lyder som en skøn bolig. Trist at i er ramt af sygdom. Hvor meget ligger lejen på, hvis der er tale om udlejning?

 21. Efter mange år i Sverige leder jeg efter en enkelt hus/sommerhus/landejendom omgivet af natur max.boligareal ca.70 kvm
  En ejendom på fastlandet er ikke et krav men derimod er et IKKE renoveret hus et krav
  og en rimlig leje samt at ejendommen er til et senere salg.
  Ingen trafik omkring huset = fågelsång/ro och lugn.
  Vi skriver et kontrakt på leje/salgspris.
  Har I/du et projekt som svarer til beskrivningen i annonsen send et mail
  frk.Anne

 22. Hej
  Er der nogen på Sjælland, der har lyst til at låne/leje deres græsplæne ud en weekend til en bryllupsfest? Vi vil gerne sætte et festtelt op og derudover overnatte i telte til om søndagen, og vil meget gerne have adgang til noget toilet og køkken.
  I må endelig henvise mig til andre steder, hvis I kender hjemmesider eller lign., hvor det er relevant at søge efter plæner til formålet. Ellers tænker jeg, at det også sagtens kan foregå privat, hvis nogen af jer føler for det 🙂
  Julie

 23. Ønsker et lille hus til leje med plads til heste og hund, helst i aalborg kommune.
  Vi er en lille familie på 1 voksen og 1 barn, samt 2 islænder og 2 hunde (omkring 25 kg)

 24. Ønsker lille hus til leje på sjælland til enlig med hund og kat.
  Omkring ølstykke, frederikssund m.m.

 25. vi er en familie på 2 voksne og et barn..vi søger en bolig på landet..vi har 2 hunde..der skal være stor have og gerne med marker omkring eller skov..boligen skal være på fyn..

 26. Vi er en familie på 4 som søger en landlig bolig med plads til et par ponyer. Beliggenhed er området omkring Roskilde fjord.
  Det er et must at vi kan have vores ponyer med.

 27. Hej

  Jeg søger et hus i nærområdet Gørlev, Kirke Helsinge, Vinde Helsinge, Mullerup Sj, Dalby
  Det er til mig og min søn, og så har jeg hund.
  Drømmen er et i nærheden af Vinde Helsinge Friskole, så junior selv kan komme hjem fra skole.
  Det må helst ikke være dyrere end det jeg bor i nu, som er 5500 kr plus forbrug.

 28. Vi er tre stabile voksne i moden alder, der søger permanet bolig for fremtidig mangeårigt lejemål. Område: Esbjerg,Tjæreborg,Holsted,Brørup,Vejen,Lunderskov,Viuf,Alminde,,Kolding. Med mulighed for offentlig transport såsom tog og bus i nærheden.Gerne størrer bolig/landejendom med have,garage og FJERNVARMEOPVARMNING…Bolig fra 130 til 200 kvadratmeter. Husleje :Fra 5,500,- til Max 7.500,- Kan kontaktes på telefon 75178068

 29. Jeg ønsker en bolig med mindst 1 HK til leje eller som kan købes billigt i Jylland, den må ikke være faldefærdig. Det ok med mindre istandsættelse ved køb, men ikke det store. Jeg har et par heste, hund og nogle børn der skal være plads til. Kontakt Heidi 31386848

 30. Hej

  Jeg er en 54 årig sygeplejerske, netop hjemvendt fra Norge hvor jeg har boet og arbejdet i fjeldene. Jeg søger nu et hus på landet, gerne med stor have og i nærheden af Køge til mig og min hund som hører til den stille og rolige af slagsen. Huslejen må ligge på omkring ca. 7.500 kr excl. forbrug.

  Venlige hilsner
  Jane Andersen

  1. Hej Jane
   Jeg har Tågerupvej 10, 4682 Tureby fri den 1/6-2018. Skøn udsigt over mark til skov. Pris 6.900,- ex moms, men inkl. gratis brænde.
   Vh Stig
   42 22 42 68

 31. Hej tak for jeres mail. Jeg har et nabohus på adressen er Tågerupvej 10, 4682 Tureby. Er det for langt væk for jer?

 32. Hej vi er et par med par dejlige unger der søger et hus til leje ud på landet .. vi er stille og rolige og er ikke til fest og farveer vi er mere til det rolig liv .. vi er 37 og 43 år .. og ikke nogen dyr .. vi er i job bege to .. vi ønsker nåde ved Næstved . da vi gerne vil blive i den kommune og tæt på børne skole .. vi håber at høre fra nogen derude .. vi kan betale 7800 plus forbrug eller lidt mere lad os snakke om det ..

  Mvh Anders og Anja Halling

  1. Hej Anders og Anja

   Fandt I jer et godt hus?
   Ellers overvejer vi at leje vores hus ud, det er til salg men markedet er ikke så godt for tiden.
   I kan se det her:

   Det er til leje 1-2 år med forkøbsret. Den tidsbegrænsede leje skyldes først og fremmest at vi lige vil se om det er lejere der passer godt på huset.

   Mvh.
   Vinni Birkedal

 33. LITEN FAMILJ SÖKER BOENDE I HELSINGØRSOMRÅDET eller Nordsjælland

  Vi är en liten familj (två små barn samt mamma på 30+) som letar efter boende i en trygg och naturnära miljö.

  Vi tycker om att vara utomhus, läsa, pyssla i trädgården/odla, musik, umgås med inspirerande människor, att röra på oss och vi försöker leva medveten och hållbar genom t.ex. lokal och ekologisk mat, undvika plast, umgås med folk från olika kulturer, äta vegetariskt/vegan, återanvända saker, bära barnen i bärsjal, nära föräldraskap, gentle parenting, vara omtänksam gentemot människor och djur, att vara positiv, hjälpsam, respektfull och glad.

  Det som vi letar efter är ett boende som inte är alldeles för dyr, gärna nära/med andra människor, på gård, i en ekoby – men alla förslag är välkomna. Vi har inga djur och röker inte, och det är självklart för oss att vi behandlar vårt hem på samma sätt som om det vore vårt eget. Vi har dessutom en eller två familjer som är intresserade att bo tillsammans med oss, så även ett större ställe är av intresse.

  Om du har någonting du hyr ut eller har något tips, vänligen hör av dig!

  Helst nära eller i Helsingør, alternativt på andra ställen i Nordsjælland.

  Vi ser fram emot att höra från er på blissfulmum@outlook.com

 34. Hej
  Vi er en stille og rolig familie på to voksne og to drenge (9 og 13 år), som gerne vil søge en lejebolig på Sydsjælland. Vi har meget hurtigere end ventet fået solgt vores hus og søger derfor akut en bolig.
  Vi håber snarest at høre fra jer.

 35. Moderniseret 350 m2 stuehus på nedlagt gård i hyggelig landsby blot 8-10 min. fra motorvej udlejes i 2 år. Huset har kælder, stueplan, 1. sal og 3 hemse. Der er stor hall til kip, stue med brændeovn, køkken og grovkøkken, spisekammer, 2 badeværelser og 7 værelser. Hertil dobbeltport bilgarage med bordtennisrum på 1. sal samt knap 200 m2 stemningsfyldt gildesal med køkken og badeværelse. Der er stor lukket have med frugtplantage og stenbelagt bålplads. Huset opvarmes med nyt træpillefyr med et ca. kr. 12.000,- årsforbrug. Gildesal opvarmes med luft varmepumpe og brændeovn. Der er solceller på ladebygning.
  Leje: 12.500 kr.
  Depositum: 3 mdr.
  Forudbetalt leje: 3 mdr.
  Huset kan se på http://www.krak.dk på adressen Tågerupvej 15, 4682 Tureby – tryk på luftfoto

 36. hej vi er en familie på 4 som søger en landejendom til leje med forkøbsret på Fyn
  min mand er uddannet landmand og jeg selv arbejder på et vejleder på et misbrugscenter. ( er uddannet blomsterdekoratør)
  vi søger en gård gerne hvor der skal renoveres , men ingen krav.
  der må gerne være lidt jord til , så vi kan få et par dyr gående på marken.
  vi elsker at gå i haven og bruger mange timer ude hele året.
  vi glæder os til at høre fra jer

  1. Hej Mette og Ulrik!
   Søger i stadig? Og hvis ja hvor på Fyn!

   Venlig hilsen Martin Øbro

   Ps. Jeg har en landejendom tæt ved Svendborg ( Kirkeby) som pt. Er til salg!

 37. Hejsa 🙂 Jeg leder efter et sted at bo her på Fyn (ikke Nordfyn), hvor der er plads til heste. Der skal selvfølgelig være en stald, gode folde og mulighed for at lave en ridebane hvis der ikke er nogen. Boligen skal min være 110 – 150 kvm og i nogenlunde pæn stand. Det behøver ikke være et stort sted, ønsker bare at der er plads til 4-6 heste og mdr leje må max være 7.500 kr. og der må max være 30 min kørsel til Odense da jeg skal derind hver dag 😉 Håber at høre fra dig.

 38. Hej
  Hus på landet søges til leje. Par på 28 og 26, med hund og mulighed for hestehold. Omkring Århus , helst syd.
  Lejere kan hjælpe med istandsættelse.

 39. Søger bolig på landet til et par, en søn på 18 år og 3 tre heste, i løbet af 2017.

  Naturskønt er essentielt!
  Norm (53) er hestehvisker, IT selvstændig/grafisk designer og musiker. Jeg, Elvirah (43) er Grafisk designer, healer, coach og kunster. Aske (18) går i gymnasiet i Kbhs området.
  Norm er yderlige en god handyman som kan bygge hus og lave fold mm. Så værksted er også rart.
  Hestene er vant til løsdrift så er der fold/natur til dem skal der bare være vand og el. Så tager vi selv et mindre skur med som de har mulighed for at gå ind i om natten. Kan de være helt tæt på huset er det meget dejligt for os da vi er vant til helt tæt kontakt med vores heste. Hvis der er stald o.lign er da også rart men ikke et must.
  Vi er meget glade for naturen og dyr. Og søger et liv i ro og naturens skønhed, i pagt med naturen og vores dyr.
  Ikke mere end 1 times transport til Kbh.

  Elvirah tlf 31193801 mail: rikkeuld@hotmail.com

  1. Hej Elvira
   Efter jeg havde lagt min ejendom på nettet – se nedenfor Tågerupvej 15, 4682 Tureby – så jeg dit indlæg. Måske kunne det være interessant for jer. I den forbindelse kan jeg nævne at jeg er ejer af Druebrogaard Ridecenter – se FB “Druebrogaard” som ligger ligger 1 km nede af vejen. Vi har ledige bokse og i løsdriften.
   Hilsen Stig
   Tlf. 42 22 42 68

 40. Bolig i Brobyværk, Fyn, vurderes udlejet fra August 2017- Lav husleje mod istandsettelse. (5000 mnd.) Grundflade ca.75 kvm + 1 sal der kan udnyttes ved istandsættelse.

 41. Hejsa
  Vi er en kreativ, frisk, naturglad, handy, sød og moderne familie på 2+1 barn +1stk skøn og godmodig hund; Bobby Ferdinan. Altså 2 voksne og dejlig dele-søn på 5 år hver anden uge.
  Vi har tidligere boet i ejendom udenfor Hillerød men måtte desværre rykke, da huset blev solgt.

  Pt leder vi efter et sted med “højt til loftet” og god plads til at boltre sig på ude. Da vi har en billedkunstner iblandt os, vil det være dejligt med et sted som måske har et lokale/lade/skur som vil kunne udgøre et slags værksted.
  Vi kan en masse håndværksmæssige ting uden problemer, har selv ejet mindre byggefirma. Pasning af have er en glæde.

  I alt behøver vi minimum 100m2 bolig og kan betale max 10-12.000 men allerhelst ønskes leje med FORKØBSRET alternativt leje på ubestemt tid, da vi virkelig har været uheldige med de 2 sidste udlejere (huslejenævn og hele baduljen)
  Vi er uden tag fra August 2017…

  Vi krydser fingre og ben og tæer!
  Mvh Lise og Co

  1. Hej Lise
   Har lige lagt min ejendom på denne side – se nedenfor Tågerupvej 15 – måske kunne det være noget for jer.
   Vh Stig, tlf. 42 22 42 68

 42. Vi er et par dom søger hus på landet gerne med mulighed for heste.

  Husleje Maks 8.ooo
  Område: Jylland eller fyn
  Kontakt: 42637038

  1. Min udlejer har snart et hus til leje nede ved. Kjellerup der skal først lige laves fold til hestene samt stald

   1. Er det noget man kan høre mere om??
    Hvor ligger boligen og hvor stor er den og hvad vil huslejen blive?
    Mvh Maria

 43. Hej

  Vi er et par med lille hund, som søger en bolig på landet. Vi har begge fast job.
  Der må meget gerne være mulighed for mindre dyrehold. (Heste)
  Sted: Jylland eller fyn
  Husleje max. 8.000
  🙂

 44. Vi er et ægtepar og vores hund vi søger et hus til leje i Avlum eller bare på landet tæt på det må godt være et hus med tre værelser da han har to drenge

 45. Hej.
  Jeg/vi søger et hus på landet, Sjælland. Det må meget gerne ligge inde i eller op af skov eventuel også strand.
  Husleje fra 5000-8000 mdl.
  Så stort hus og grund som muligt.
  Har god økonomi. Alder 59.

  1. Hej Anna Har lige set dit opslag, efter jeg har lagt min ejendom på – Tågerupvej 15 se nedenfor – måske det noget for dig.
   Vh Stig, tlf. 42 22 42 68

 46. Søger bolig på gods eller herregård, hele Sjælland, har godt fast job i Kbh. Er alene, har kun norsk skov, mellem 70-100 kvm.

 47. Vi søger landhus i trekantområdet til leje for min. 2 år. Gerne tæt ved kysten.
  Indflytning 1, august 2016.

 48. Søger bolig i Nordsjælland med plads til 3 hunde. Gerne Vejby Gilleleje Græsted husleje max 6500 kr

 49. BOLIG SØGES I EN RADIUS AF 45 KM FRA KØGE!!!!
  Er der nogen som har et lille hus, en lejlighed på en gård eller anden bolig som mig og Batmissen og jeg kan kan leje? Husleje max 4.500,- + forbrug – måske lidt højere husleje, alt afhængig af varmeudgiften. Nemt at varme op – ikke el varme. Boligen skal ligge i rolige omgivelser- væk fra befærdede veje. Meget gerne på en lukket / privat vej.
  Har du en ledig bolig i nærmeste fremtid?
  Eller kender du nogen, som kunne tænkes at ha en bolig til leje i nær fremtid?
  Hvis ja, må du meget gerne sende mig en 🙂
  OBS! Må meget gerne deles. Alle forslag er velkomne.
  På forhånd tak for din hjælp 🙂 mange hilsner
  Anette.

 50. Hej, søger akut mindre bolig på landet (helst nordsjælland). Stand underordnet. Medbringer seng, skrivebord og gravhund;) Skriv meget gerne, hvis nogen kender til en ledig bolig. Tusind tak, Søren…

 51. Hej
  Hvor kan man være så heldig at finde et hus på landet med en smule jord til til maksimum 200000. Eller 6500 i leje?
  Jeg har forhørt mig hos flere godser, men enten svare de, at de ikke har noget med jord til som kan lejes eller de svare overhovedet ikke på min henvendelse.

 52. Jeg søger et lille skovriderhus meget gerne et, som er nært tilknyttet et slot, eller en herregård. Jeg er journalist og forfatter og har brug for fred og ro til at arbejde.
  tlf 21 65 5499
  På sjælland er det bedste sted. Men ellers fyn.

 53. Jeg søger en mindre bolig med mindre have på landet. Helst sydsjælland eller falster. Max husleje 4000
  Pensioneret gartner. Ordensans, rolig og ikkeryger.

 54. Hej
  Vores datter leder efter en bolig på landet men tæt på byen. Gerne i nærheden af Fårup og Asferg ved Randers postnummer 8990 eller Randers.

 55. H J Æ L P!!

  Vil så forfærdeligt gerne leje en ejendom langt, langt ude på landet eller dybt, dybt inde i skoven i midt-/ østjylland. Gerne en ejendom der trænger til opmærksomhed her og der!

  Er weekendfar, single og har ingen dyr. Hænderne er skruet rigtigt på, har pap til bil og lastbil + hænger.

  Er stort naturmenneske (jæger og lystfisker, dyrker hiking/trek, kører mountainbike m.v. )

  Max. Kr. 5.000/md

 56. Hej 🙂
  Er der nogen herinde, som har erfaring med at bo i skovhuse fra Vallø stift? Eller som har hørt noget (ris/ros) om dem?

 57. Jeg henvender mig , da jeg er interesseret i at finde et idylisk sted at slå mig ned , på sjælland, efter at have været bosat i Californien de sidste 26 år. Er interesseret i natur , med vand eller skov omkring eller ihvertil fald i nærheden af. Prisen tænker jeg skal være 5000-6000 kr. Området må gerne være Sydsjælland eller Vestsjælland.
  Med Venlig Hilsen Annette Larsen Costa

 58. Hei. Jeg ønsker meg et lite hus på landet for leie, helst minimum et år,( men også aktuelt for sommeren 2015). Det må være en liten hage til som jeg kan pusle i. Jeg bor i Oslo og vil benytte dette stedet som weekendhus/ferie/familie/sommer – vennehus. Huset kan godt være knyttet til en gård.Det må ligge i området sør for Kolding – Et eller annet sted; eks. Fjellstrup,Sillerup, Sjølund, Hejlsminde, Haderslev, Årøsund,Kelstrup eller lignende.

 59. Hej, jeg søgere snarest en bolig, gerne med plads til hestefold – mindst tre stks. Jeg har 3 børn med mig:) Boligen må gerne ligge enten omkring Silkeborg eller omkring Holbæk/ Roskilde:)

  Lejen så billig som mulig, men fortæl mig hvad du har- det haster!

 60. hej har et hus på landet(murmestervilla) med en hjørnegrund på 877 m2.
  bolig er på 189 m2 i 2 plan.
  huset er løbende vedligeholdt
  opvarming er luft/vand varmepumpe.. billig opvarmning.
  huset består af et bryggers,med udgang til lile toilet.
  stort køkken med spiseplads,og udgang til vestvendt 80 m2 teresse stort værelse.
  stor stue med brændeovn og udgang til teresse.
  oggang til 1 sal.
  1.sal er fra 2001 og består af repos 4 værelser og et stort badeværesle med brus.alt pæn og velholdt

 61. Hej
  Jeg leder efter atelier i 30-45 min kørselsafstand fra København.
  Hvis du har noget ledigt til leje, er du velkommen til at kontakte mig.
  Vh. Sara

 62. Ok, glemte vist lidt !
  Huset er beliggende med marker på alle sider 200 meter til nærmeste nabo, indenfor byskilt ,2 min til Netto,Aldi, Brugs samt Kivi og tank,altså en landejendom i byen .

  1. Hej J.J

   Det lyder lige noget for mig. Mht. forkøbsret lyder også meget interessant.
   Har du overvejet beløbet på huslejen?
   Og hvor er beliggendheden?

   Hvordan kan jeg komme i kontakt med dig?
   Jeg vil værdsætte, hvis du kan være så venlig at ringe eller sms på tlf 50451855, eller mail mig på sinanxe@hotmail.com for yderligere korrespondance.

 63. Har stort hus fra 1932 på i alt med kælder 204 kvm.4000 kvm grund, bygning 1 indeholder stald m. 2 boxe, mindre festrum,, noget der kan laves til køk, toilet,.4 værelser med toilet/bad separat indgang.samt 2 store rum . Bygning 2 :Værksted ,2 garager , tørt loft.
  Huset og grund har rigtig mange muligheder B&B,Hundekennel eller lignende.
  Vil rigtig gerne leje ud , men helst med forkøbsret, da jeg ikke har ejet huset lang tid nok til at kunne sælge. jeg har lagt andre livsplaner, derfor !

  1. Hej JJ har du lejet dit hus ud? ? Hvad er prisen? ? Det lyder perfekt for mig og min kæreste og 2 heste… Mvh nadja

 64. Hej

  Jeg leder også efter det der mindre hus og have
  som bara står til ingen nytte.
  Byggningspleje i/på huset samt plads til pensler
  + akrylfarver i vindueskarmen alt til en rimlig leje.
  Du/I er hjertlig velkommen til at sende et mail

  frk.anne@yahoo.se

 65. Hus søges til leje på Fyn/Odense

  Hej mine damer og herre.

  Jeg er en sønderjydsk fyr på 31 år, som søger hus til leje gerne i landlige omgivelser i omkring Odense eller Fyn generalt. Som person er jeg en sød, venlig og meget imødekommende fyr. Da jeg har håndværksmæssig erfaring, må huset godt være i elendigt tilstand, så har jeg også noget at lave i fritiden, alt har interesse. Da jeg er på SU, er det et krav at huslejen er overkommelig. Hvis i har en ejendom som bare står til ingen nytte, så slå gerne på tråden på nedenstående telefon nummer.
  Mvh.
  Tlf. 5045 1855

 66. Hej Jeg søger et billige hus ude på lande i Roskilde,da jeg er alinemor med 2 børn. MVH Vania jensen

 67. Hej 🙂
  Familie på 4 med hund søger bolig på landet i Sydjylland eller Vestfyn. Mor sygeplejerske og far udvidet skovbruger og pædagog. Minimumsareal indenfor 120 m2. Vi hjælper gerne til med vedligehold og pleje af udenomsarealer.

 68. Hej vi er et modent nygift par som ønsker os et hus i landlige omgivelser i omegnen af Hillerød. Huset behøver ikke være større end 100m2. Alt har interesse indenfor 6500,- i husleje
  Vi har nemlig et ønske om begge at træde ud af arbejdesmarkedet og nyde vores otium.

 69. HASTER
  Vi søger bolig til leje i 4070 området til ca 6.000,- for ca. 80-90 kvm. er der nogen der kender nogen?
  Hilsen Lea

 70. Hej Vi står og skal sælge vores hus ,da vi har nogle naboer som ikke kan lide at vi har hunde som leger ;-( Så vi søger et hus ude på landet ved vestsjælland 😉
  Helst med en grund til hvor de kan få lov til at lege som de gerne vil.
  Skrevet til forskellige godsejere .
  Skriv venligt til mig på dalen80@stofanet.dk
  Mange tak
  Lykke

 71. Hej..Vi er en familie på 6, som søger et større hus/gård i Nordsjælland.. helst i nærheden af Gilleleje, gerne i de små byer omkring. Der må gerne være lidt jord til.

 72. Hej:-)

  Vi er et midaldrende ungt par der søger akut bolig pr. 1-12-14 eller snarest muligt. Vi er ikke rygere, har fast arbejde. Vi har en lille velopdragen missekat.

  Vi søger et naturskønt område på landet i en radius af 20 km fra Køge.

  Så kender du nogen eller er du ejer af helårssommerhus, etplanshus, villa, parcelhus, landsted med jord eller lign. Evt. gerne med forkøbsret. Max 170m2, men pt. har alt interesse, da tiden løber!!!
  Hilsen Anita.

 73. Hej
  Søger fritliggende hus på landet med lidt jord, der skal bruges til 1-2 heste i løsdrift. Huset skal minimum være 60kvm. Gerne ikke for mange kilometer fra indkøbsmuligheder, da jeg ikke har bil. Jeg har ingen dyr udover hest. Hvis tilladt, vil jeg gerne have kat. Jeg er 40 år og pensioneret. 5-6000 kr.

 74. Jeg søger lejebolig på landet, efter at have forsøgt Økobofællesskab i 10 mdr.

  jeg står uden lejemål 1.10 og har forgæves forsøgt at få bolig via utallige boligselskaber.

  Lejemål på 60m2 og max 80m2 med have
  leje max 6000kr

  lejemål skal være ubegrænset da jeg ikke er i stand til at skulle flytte efter nogle måneder eller få år.

  Er jeg så heldig at der er nogle der lige står med et sådan lejemål til mig?

  58 år kvinde uden husdyr med fast indtægt.

 75. Hej

  Min kæreste og jeg er nyuddannede, har boet i Århus, og har i noget tid været meget interesserede i at flytte til Sjælland, et sted mellem Roskilde/Nordsjælland/København.
  Vi er 28 og 31, den ene af os med fast arbejde, den anden med selvstændig virksomhed.
  Vi vil gerne kunne tage offentlig transport til de større byer uden at det koster en alt for lang cykeltur.
  Husleje maks 8000,- uden forbrug
  m2: fra ca. 100 og opefter

  Skriv meget gerne hvis du kender noget til et hus der kunne være relevant, eller hvis du kender nogen der kender nogen osv.. Mail: ritihn@gmail.com

 76. Hej.
  vi er en storfamilie med fire børn, mor, far, gammelfaster og en morfar der gerne vil finde os et nyt sted til vores familiekollektiv. Morfar vil gerne have egen værelse og stue, gammelfaster gerne eget køkken værelse/stue og toilet. Vi er klar over at det er svært at hitte, så vi starter i god tid. Der søges på fyn og i jylland, fra vejle og nedefter.
  hilsen linda.

  1. 26.8.16 – Hej Linda fra 16.9.14 som søger via huspaalandet.dk .Såfremt i endnu ikke har fundet noget, – har jeg et fund her om end i den anden ende af verden – på Mors. Tidl landbrug, ca 5hk incl søområde med 180 grader udsigt ned i Limfjorden og over til kirken i Thisted,, og lige syd for Hanklit – super narturskønt. Alle muligheder. 20 minutters kørsel til Nyk.M /gratis off transport, og 20 minutters kørsel til Thisted,samme til Vesterhavet, 1 time til Ålborg. – TOTAL renoveret ejendom med rigelig plads til en generationsfamilie.eller familie med erhverv. Pris 2.750.000- . Interesse så mail eller giv gerne besked videre. Jeg har just besluttet at sælge efter 11 år.

 77. Hej alle
  Vi er en lille familie, der søger et gammelt hus/nedlagt landejendom til leje på landet i Nordsjælland – evt med forkøbsret. Huset skal være gammelt, gerne ikke istandsat og med sjæl.
  Håber at høre fra jer.

 78. Hej. Vi er en lille familie på 4 der søger hus til leje på landet med max 45 min transport til København. Vi er begge studerende og vores børn er henholdsvis 7 mdr. og 5 år.

  Er der mon nogen der kender til noget??

 79. Hej vi er et par på 39 og datter på 10. Vi søger hus til leje i er radius af 60 km fra Albertslund. Begge fast arb.

 80. Jeg og min mand søger et sted på landet i Nordsjælland. Vi er begge 50+, uden hjemmeboende børn og uden husdyr. Min mand har fast arbejde, jeg er efterlønner og meget interesseret i have.
  Vh. Pia.

 81. Hej Pernille Søndergaard, hvor i landet ligger det og hvor stort er dit landhus ? Har du et link så man kan se huset ?

  M.v.h Lenette

 82. Pernille Søndergaard, hvor ligger det og hvad er prisen? Kan det ses nogle steder på nettet?
  Vh Anita

 83. Jeg lejer mit dejlige landhus ud. Desværre er min lejer blevet alene, og magter derfor ikke at passe haven, der meget stor. Nu skal jeg finde nye lejere. Hold da op. Mange ringer og er meget interesseret, beder mig holde det og siger de vil vende tilbage. Det gør de så ikke. Jeg forstår det ikke! Naturligvis er der også reelle henvendelser, men hvorfor? Hvordan er markedet? Flere siger det er svært at finde huse til leje, men måske er det omvendt? Nå, alt andet lige, så er mit ærinde, at det vigtigste er, at det bliver de rigtige, der vil elske stedet.

 84. Hvor er det svært at finde et billigt “landsted”…. Max leje 5500. Jeg har stor hund som skal med 🙂 Gerne sydsjælland, dog max 1 time fra kbh (omkring Vordingborg). Nogle der kender nogen? 🙂

 85. Hej.

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at leje et hus/længe eller lignende på landet på sydfyn. Jeg kan bare max give 4500 om mdr. Er der nogen muligheder for det måske??

  Mange hilsner Camilla

  1. Hej Camilla,

   Som boligsøgende er jeg selv inde på diverse boligportaler i øjeblikket og så din forespørgsel. Måske dette link fra kan have din interesse:

   Mvh Esben

   1. Bare en kommentar til Espen og Camilla.
    Min erfaring med diverse online boligportaler ex. Boligportal.dk, hvor man skal være medlem for et klækkeligt beløb er, at meget skuffende. Man bliver lænset for 200-300 kroner/måned og får aldrig et reelt tilbud. Ja, som regel får man ikke engang et afslag. Der er penge under bordet eller man skal overtaget noget gammelt skrammel som koster. Der må naturligvis være nogle som får et tilbud men det har aldrig været mig de 4 gange jeg har søgt bolig til leje.
    Jeg tjekker godser og herregårde ud, det ser lovende ud og også til at betale.

 86. Hej vi er to unge mennesker på 20år som virkelig brænder for at flytte på landet, vi er jægere og natur mennesker, og så har vi får og lam som vi gerne ville have med os, hvis det var muligt. Vi er fra Ribe(Sønderjylland) og vil gerne blive her nede, så hvis nogle kender nogle som kender nogle som har en lille landejendom til leje, vil vi blive rigtig glad for en mail 🙂 kh thomas&karina

 87. Hej

  Jeg er en enlig mand på 47 der søger en velholdt lejebolig på landet ved Aalborg/Nørresundby og gerne på en af herregårdene i området. Boligen skal som minimum indeholde 3 værelser og hund skal være velkommen – jeg holder en gammel labrador på 14 år.
  Jeg kan tilbyde lejlighedsvis hjælp ved hestepasning, havearbejde og snerydning.

  Mvh
  Esben

 88. Hej.

  Er der nogen som har et stue-hus/gård/byggning på landet som kan bruges til et atejlé?
  Et enkelt sted hvor der er plads til farver och pensler på gulvet
  eller i vindueskarmen (gerne byggningspleje) renovering hist og der?

  Send gerne et mejl til frk.anne@yahoo.se

 89. Kære alle,
  Vi har boet på landet med sublim køkkenhave i 20 år, men har købt svigermors hus i Aalborg, bygget af hendes forældre. Ikke en nem beslutning. Slet, slet ikke.
  Vores hus er til salg eller leje:

 90. Hej er der nogen der kender til et lille husmandssted ell stuehus med mulighed for hestehold på Fyn ell i 3 Kants området?

 91. Hejsa : )
  Er der nogen som kender til bolig,som udlejes i vejle,Jelling,Horsens egnen?
  Søger bolig med mulighed for stalde ,folde til 5-6 nøjsomme heste.Eller bolig tæt på stalde.
  Mvh Christina

 92. Hej vi er en lille familie med to små børn på 1 og 3 år.
  Vi vil så gerne finde en dejlig bolig på landet, med ro og rum – og senere hen anskaffe os får.
  Nogen på Fyn??

  1. Gør det ikke , lej ikke hos dem , det er et helvede , jeg har været lejer der i 4 år , det er sjællands Låsby Svendsen ,
   MVH Eva Sommer

 93. Man kan også bare købe min gamle præstegård for sølle 725000 kr. eller mindre. Da jeg gerne vil sælge snarest. Det idelle sted for den som ønsker et liv med selvforsyning, dyrehold, smuk natur, gårdbutik, atalier osv. osv. Her er egen skov, så man er selvforsynende med brændsel, 2,5 ha jord, stor frugthave, 178 m2 bolig, mulighed for stor grøntsagsproduktion. Beliggende i idyllisk landby med lystbådehavn.

  Se evt. Nybolig sagsnr.: 4319

 94. Jeg leger en lille gård ud lidt nord for Haslev. Kræver en kærlig hånd hist og her, men det kan vi tale om (prisen vil være derefter) Der er 10 ha. økologisk jord til, som man kan leje med (eller lade være).

  1. hej 🙂
   jeg så lige at du har skrevet at du lejer en lille gård ud nord for haslev…
   har du mulighed for at fortælle lidt mere om den…
   stand ?.. pris om mdr . aconto ting..? størrelse på have ?
   hvornår er den ledig fra..?.. hvor mange kvm er der i huset… osv osv…
   ellers skriv tilbage på kevin@markdan.dk… og meget gerne med et billede eller 2..

   kærlig hilsen

   kevin

 95. Hej
  Er enlig mand som godt kunne tænke sig at leje et lille hus på landet med lidt jord til, så jeg kan have lidt dyr. Har kigget flere steder under godserne efterhånden, og synes de ofte ikke har jord til samt er store og dyre.
  Måske er det også meget svært at finde det jeg søger. Jeg skal bare have et lille hus på højest 100m2 og så et par ha jord til. Jeg har ikke så høj en indtægt, så det må ikke være dyrere end 6000.
  Mange af de huse jeg har kigget på, kræver også, at man selv vedligeholder alt. For det første lyder det risikabelt, da det hurtigt kan blive dyrt, og jeg er ikke typen, der kan lave alting selv.

  Kunne godt tænke mig at høre fra andre, om jeg har urealistiske krav, og hvad og hvor jeg skal søge.

  1. Hej Atha,

   Var i samme situation – brugte flere år på at kigge og lede efter det rigtige lejehus (kiggede mest på Gods udlejninger). Havde lidt samme præferencer som dig – lille hus med noget jord til.
   Må indrømme at jeg ikke fandt det, ofte fordi den type huse var meget få eller at de blev napset hurtigt af andre. Endte ud med at købe et lille hus på landet som i sidste ende er langt billigere i termin (jo kræver banken vil låne, men den type hus du leder efter kan nok findes omkring 600-700k – det er ikke urealistisk at få lov at låne det + kun sidde for det halve af hvad den lejebolig ville gøre).
   Og den frihedsfornemmelse det giver at hus/jord er dit til at råde over (og ikke en udlejers), skal man ikke kimse af. Alle forbedringer kommer dig til gavn i nuet og ved evt. salg – ikke udlejeren.

   Håber du finder en dejlig bolig på landet 🙂 Jeg blev i sidste ende træt af at lede efter den rigtige lejebolig og har ikke et sekund fortrudt mit valg om at købe et billigt hus i stedet.

 96. vi er en fammilie på 2 voksne 1 barn på 13 2 hunde 2katte og 7 heste der søger en landejendom tæt på horsens og juelsminde er der nogen der kender til et sted i nærheden vil vi meget gerne høre om det

 97. Kan varmt anbefale at leje bolig under Ryegaard – skov og landbrug ( også kendt under Ryegaard og Trudsholm gods) Man får strøm og vand fra deres eget el og vandværk hvilket er til nogle helt fair priser. Ligesom de også fungere som vicevært på deres boliger så man skal bare ringe til dem,så kommer de og fikser hvad der end måtte være galt.
  Det samme gør sig gældende med snerydning af de veje som hører under godset, så man kan sagtens leje et hus langt nede af en grusvej i skoven og stadig komme på arbejde om vinteren.

 98. Hej der.

  Når jeg følger skriveriet, så ser det ud som at du har fået flyttet Broholm væk fra Bornholm, men du kommer nok til at flytte det en tand mere vest på. Fyn er fin.

 99. hejsa! jeg kommer fra bornholm, jeg søger hus på landet ‘herovre’ og googlede hus på landet. ud af søgeresultaterne kom denne hjemmeside op og min første tanke var: YES!!

  MEN.. Broholm ligger ikke på bornholm. samtlige postnumre herovre starter med 37

  jeg siger det ikke for at være irriterende så jeg håber ikke det bliver taget på den måde.. 🙂

  1. Hej Sandra,

   Tak for rettelsen, du har fuldstændig ret – den havde jeg fået placeret forkert : )
   Håber at kunne finde noget på Bornholm og erstatte den tomme plads med

 100. Hvorbligger det dejlige skovl
  Øberhus, der er på forsiden. Jeg vil godt leje sådan et , måske noget mindre. Behøver ikke, at være i perfekt stand.

 101. Hej jeg søger en Hovedbygning / herregård herresæde – historisk bygning tilleje på sjælland hvor jeg kan bo og arbejde kender i nogen ? – hører jeg gerne fra jer
  Med venlig hilsen
  Søren Parmo
  T +45 40461496

 102. Uha.. vi blir da aldrig helt færdige her 😉

  Gudme
  6225 1055
  Broholm Gods
  http://www.broholm.dk/DelBroholm Slot Broholmsvej 32 5884 Gudme Tel: +45 62 25 10 55. Email: bro@broholm.dk
  1 Google-anmeldelse – 1795 kr▼
  Faaborg
  6261 0311
  Holstenshuus Slot
  http://www.holstenshuus.dk/Velkommen. Fakta og historie. Nyheder. VIA FERRATA – Holstenshuus High Performance …
  Google+ side
  Juelsbergvej 11
  Nyborg
  6531 0099
  Juelsberg Herregård
  http://www.juelsbergslot.dk/Juelsberg Herregård | vi byder velkommen til et hav af unikke muligheder på Fyn
  1 Google-anmeldelse
  Vejstrup
  6228 1717
  Tiselholt
  plus.google.com
  1 Google-anmeldelse
  Hesselager
  6225 1017
  Hesselagergård
  plus.google.com
  1 Google-anmeldelse
  Gudbjerg Sydfyn
  6225 1674
  Mullerup Hovedbygning
  plus.google.com
  Google+ side
  Svendborg
  6221 0545
  Hvidkilde Gods
  http://www.hvidkilde.dk/Velkommen. Profil. Hvidkilde Gods’ historie. Ledige stillinger. Skovdistrikt. Udlejningsboliger …
  Google+ side

 103. MEN… har erfaring for at NOGLE udlejere ikke er helt.. tja.. kan kalde det obs på standen af boligerne…
  Så måske ku du udvide med “ris og ros”.. eller sådan noget:-)

  1. Hej Søs,
   Tror jeg med tiden vil lave link ind til Trustpilot for hvert Gods – så kan folk checke op på Ris/ros den vej. Tak for ideen

   1. SUPER go ide..
    Så må vi håbe at de er koblet på der…

    MEN ellers.. så har jeg mere en et HET LIVS erfaring, mht. at leje bolig på landet, så hvis nogen vil have hjælp og gode råd..
    Så bare smid en mail 🙂

    1. Super Søs,
     vil jeg gøre – kan bruge alt den hjælp folk vil give.
     Kan rigtig godt bruge andres erfaringer med alt vedr. udlejning (ting at overveje mv).

     Jeg fjernede din e-mail fra beskeden, så du undgår en masse spam fra ondsindet robotter der opsnapper sådanne. Jeg har mailen gemt inde i systemet.

     1. hej, jeg undersøger om det kunne være muligt for mig og min datter at bo på landet ikke for langt fra kbh, da jeg går på uni der. Ved i noget om noget?

    2. vi er en famile fra Haslev som søger vores nye hus som vi kan leje mange år frem.. helst indenfor en radius på 20 km rundt om Haslev.. med en form for stor garage/lille lade til.. håber nogen kender til noget for os 😊

   1. Hej!
    Er der nogen som kender en Herregaard som er indrettet med 4-6 lejeboliger, som kun bliver lejet ud til seniorer.
    Helst beliggende på Fyn!

    1. Hej Anette. Jeg er senior kvinde m to små hunde søger bolig på landet gerne fællesskab m andre seniorer. Har du fundet en bolig der opfylder dine ønsker. Er du stadig boligsøgende og måske kunne tænke dig at dele en større bolig må du gerne skrive til mig.Håber at alt vil gå godt for dig. Hilsen Antoinette (Nette)

  1. Hej

   Mangler et hus, lejlighed, gerne med opsyn eller pasning af heste, kvæg, får, grise, fugle, fasan ok,
   Jeg er husvild fra 1 juli, 15 med to brugs hunde
   Og behov for fred og ro, efter 3 års intensiv afdeling for
   Og……. enten danmark eller Farvel land…

   Ring på 31 18 04 19

   NB, har udannelse landbrug og fn mission op
   design / pædagogisk,

   Gerne Sjælland men ellers. …

  2. Jeg vil gerne advare mod at leje på selsø – linholm gods.
   Har boet hos dem i 4 år, og det vedligeholder ikke deres huse , har ikke set dem her i 4 år , andet hvis et toilet er i uorden. Desuden svarer deres huslejer ikke til det lejedes værdi. Alt for høje i forhold til service , og beliggenhed og størrelse .
   De har ansat en ualmindelig grov vicevært , som er uforskammet overfor lejerne . De forventer at man selv vedligholder deres huse for egen regning. Så hvis I alligevel gør forsøget så husk at gå til huslejenævnet med det samme , og få afprøvet lejens størrelse , de kan ikke opsige jer. De har desuden 5 årige kontrakter, hvor de henviser til en lov der ikke eksisterer mere, så kontrakten er en helt almindelig kontrakt , så lad jeg ikke skræmme af det . Når man fraflytter opgør de ikke deres gæld , så god fornøjelse .

  3. Hej
   Vi er en familie på 6, som søger en stor landejendom med plads til lidt dyr. så gerne lidt jord til og stalde. Det må gerne ligge på Sjælland eller nord Falster.
   Hvis det er muligt med en ejendom med 2 separate boliger, ville det også have interesse, da det er muligt at mine forældre flytter med.
   skriv meget gerne hvis der er nogen der kan tilbyde dette.
   rikkepersson@msn.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.