babboe ladcykel logo

Hvis man bor på landet, kan der være langt, når man skal handle ind. – Og har man ikke en bil, er cyklen ofte det alternativ, som man må ty til. En lille hyggelig tur ned til købmanden, langs smukke marker, skove og søer, lyder jo egentlig ret idyllisk, men hvis man skal have 10 kg hundemad, 3 liter mælk og 2 kg mel med på cyklen, virker vejen tilbage måske knap så attraktiv. Der er dog ingen grund til at fortvivle, for der findes nemlig løsninger på netop dette problem.

I storbyen, er ladcyklerne blevet utrolig populære, særligt iblandt børnefamilier, der gerne vil bruge cykler til at skal hente børnene efter skole og klare dagligvareindkøbene på vej hjem fra arbejde. Ladcyklerne er rummelige og kan med lethed fragte både børn og dagligvarer på én gang. Derudover er cyklen et velkomment alternativ til bilen, i disse tider, hvor benzinpriserne eksploderer, – og er man en lille smule miljøbevidst, slår man jo to fluer med ét smæk, når man tager sin cykel.

Babboe ladcykel

Det Hollandske firma Babboe har produceret en ladcykel, der giver de, ellers så populære, Christiania Bikes kamp til stregen. Udover at prisen er væsentlig lavere end den danske konkurrent, er Babboe cyklen spækket med features, der gør enhver familiefar misundelig.

Takket være en ekstra kraftig ramme, kan ladet fragte op til 100 kg, hvilket burde være mere end tilstrækkeligt til købmands-turen. Har man brug for at tage børnene med, har cyklen 4 børneseler, så alle kan være sikkert fastspændt. Ladet er produceret af finsk birk krydsfiner med fenolcoating. Styretøj og støddæmpere yder en fantastisk komfort og høj sikkerhed, da de er produceret af kvalitetsmaterialer, der holder i mange år. – Og for at modstå det hårde nordiske klima, er fælgene produceret i aluminium med kraftige eger i rustfri stål.

Babboe ladcykel billede

Derudover kan cyklen prale af en ”Quick-release”-lås, for nem justering af sædehøjden, samt et justerbart aluminiumsstyr, så man kan indstille cyklen hurtigt og nemt, hvilket er velegnet, hvis man deler cyklen med resten af husstanden. Der er monteret tromlebremser og LED-lys både for og bag, og der er fem gearer, der kan justeres til de stejle bakker.

Ligesom andre ladcykler, vejer Babboe en del mere end en traditionel cykel (60 kg), og hvis man synes, at det er lidt tungt at træde i pedalerne, har Babboe også udviklet en udgave med elmotor, der får cykelturen til at virke, som ingenting.

Så har du et hus på landet, så skulle du måske overveje, at anskaffe dig en ladcykel, – for rummeligheden, miljøet og økonomien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.