krukker på terrassen

Det gode vejr vi havde fredag var oplagt til at komme lidt ud i haven – i dag syntes jeg det var tid til at få lavet et par krukker til terrassen. Lige nu er min terrasse lidt tom, men planen er at der med tiden skal være helt fyldt med krukker derude – blomster, buske og små træer.

Da jeg havde travlt i efteråret 2011 med at istandsætte huset, blev der ikke lavet krukker der med forårsspirende løg – det vil jeg dog klart anbefale da det er en billig og nem måde at få sig en rigtig smuk terrasse, hoveddør mv her i foråret. Til næste efterår vil jeg i hvert fald lave en række krukker med løg i flere lag.

krukker på terrassen - hængepil

Jeg var forbi det lokale havecenter og fik købt et par hængepil jeg vil bruge i krukker og en håndfuld stedmorblomster og lidt krydderurter (oregano + 3 andre forskellige timian, rosmarin og pebermynte – basilikum har jeg endnu stående i vindueskarmen da de slet ikke bryder sig om kulde.

Om natten og dage med dårligt vejr, rykker jeg krukkerne indenfor i mit udhus, indtil vi får lidt mere stabile temperaturer – der er dog ikke længe til 🙂

By Claus

Claus er en passioneret havemand, der deler sin viden og erfaringer om havearbejde, dyrepleje og livet på landet gennem sin blog om livet på landet. Han tilbringer det meste af sin fritid i sin frodige have, værkstedet og på gården sammen med sin familie, der tager sig af en dejlig flok dyr, herunder grise, heste, høns, hunde og katte. Følg med og få inspiration fra Claus' oplevelser og hans stræben efter harmoni mellem naturen og dyrene omkring ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.