Nu jeg bor langt ude på landet, skal priserne på benzin og slitage på bilen tages med i overvejelserne, når der skal handles ind – både til dagligdagen, men også de lidt større ting.

Jeg har allerede gjort mig en del erfaringer med hvilke webshops der rent faktisk holder hvad de lover og hvilke jeg ikke har haft så gode oplevelser med.

Her er et udvalg af de ting jeg bla. har købt online og fået leveret til døren – de vil nok optræde som link, i takt med jeg får skrevet om de enkelte webshops – de gode af dem vil jeg nok dedikere en hel side til.

By Claus

Claus er en passioneret havemand, der deler sin viden og erfaringer om havearbejde, dyrepleje og livet på landet gennem sin blog om livet på landet. Han tilbringer det meste af sin fritid i sin frodige have, værkstedet og på gården sammen med sin familie, der tager sig af en dejlig flok dyr, herunder grise, heste, høns, hunde og katte. Følg med og få inspiration fra Claus' oplevelser og hans stræben efter harmoni mellem naturen og dyrene omkring ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.