Det var en smuk og spændende tur med hunden i dag – besluttede os for at tage ned til vores favorit sted ved kysten hvor jeg ofte fisker fra.

I dag så det hele dog lidt anderledes ud end vi er vant til – den strenge kulde har på få dage frosset havet til så langt øjet rækker – isen var tyk nok til at jeg kunne gå 40-50 meter ud på enkelte steder. (Dette er ikke en anbefaling til at træde ud på ukendt is – det er livsfarligt).

Vi fik gået os en god lang tur i en kombineret tur langs kysten og så hjemad via skoven.

Tog desværre ikke nogen billeder af selve kyststrækningen da jeg stod ude på isen, men det kommer nok en af de nærmeste dage når vi tager derud igen. Hjem og vinterklargør huset.

 

By Claus

Claus er en passioneret havemand, der deler sin viden og erfaringer om havearbejde, dyrepleje og livet på landet gennem sin blog om livet på landet. Han tilbringer det meste af sin fritid i sin frodige have, værkstedet og på gården sammen med sin familie, der tager sig af en dejlig flok dyr, herunder grise, heste, høns, hunde og katte. Følg med og få inspiration fra Claus' oplevelser og hans stræben efter harmoni mellem naturen og dyrene omkring ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.