haengesofa i træ

Jeg kan fra jeg var helt lille huske det at sidde i en hængesofa sammen med min bedstefar i deres have i Odense. Det var et af de steder hvor man bare kunne smutte ud og ligge og dase, i et væld af puder.

Den havde en letgenkendelig knirken – så man var aldrig i tvivl om hvornår hængesofaen havde fanget et nyt offer.
Nu har jeg så selv fået mig et hus og have – naturligvis skal jeg også have mig en hængesofa  stående ude i haven. Jeg købte en lækker model i sommers og har nydt den rigtig meget allerede. I hele sommerhalvåret er det der jeg trisser ud med morgenkaffen og bare sidder og nyder naturen omkring mig.

hængesofa til haven

Hunden er også helt vild med at komme op, den fik lov fra den var helt lille, så det er blevet en fast rutine nu at vi begge lige skal sidde og bare nyde nuet.

Man kan købe mange forskellige modeller på markedet – generelt virker det til at være delt op i træ og metal skelet. Personligt syntes jeg at træ er mere lækkert, men endte selv med en hængesofa i metal.. Tror den næste bliver af træ 🙂

Noget jeg dog syntes er vigtigt, er længden af hængesofaen – man SKAL kunne ligge på langs uden at krølle sig sammen, så mit råd er at finde en der er minimum lige så lang som du/i er høje. Og sørg så for at denne er både god at ligge og sidde i – de billige modeller kan ofte gøre lidt ondt bag i og så ryger hele fornøjelsen.

By Claus

Claus er en passioneret havemand, der deler sin viden og erfaringer om havearbejde, dyrepleje og livet på landet gennem sin blog om livet på landet. Han tilbringer det meste af sin fritid i sin frodige have, værkstedet og på gården sammen med sin familie, der tager sig af en dejlig flok dyr, herunder grise, heste, høns, hunde og katte. Følg med og få inspiration fra Claus' oplevelser og hans stræben efter harmoni mellem naturen og dyrene omkring ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.