haengesofa i træ
Hus på landet » Haven » Hængesofa til haven

Hængesofa til haven

af Claus
0 kommentar 1 minutters læsning

Jeg kan fra jeg var helt lille huske det at sidde i en hængesofa sammen med min bedstefar i deres have i Odense. Det var et af de steder hvor man bare kunne smutte ud og ligge og dase, i et væld af puder.

Den havde en letgenkendelig knirken – så man var aldrig i tvivl om hvornår hængesofaen havde fanget et nyt offer.
Nu har jeg så selv fået mig et hus og have – naturligvis skal jeg også have mig en hængesofa  stående ude i haven. Jeg købte en lækker model i sommers og har nydt den rigtig meget allerede. I hele sommerhalvåret er det der jeg trisser ud med morgenkaffen og bare sidder og nyder naturen omkring mig.

hængesofa til haven

Hunden er også helt vild med at komme op, den fik lov fra den var helt lille, så det er blevet en fast rutine nu at vi begge lige skal sidde og bare nyde nuet.

Man kan købe mange forskellige modeller på markedet – generelt virker det til at være delt op i træ og metal skelet. Personligt syntes jeg at træ er mere lækkert, men endte selv med en hængesofa i metal.. Tror den næste bliver af træ 🙂

Noget jeg dog syntes er vigtigt, er længden af hængesofaen – man SKAL kunne ligge på langs uden at krølle sig sammen, så mit råd er at finde en der er minimum lige så lang som du/i er høje. Og sørg så for at denne er både god at ligge og sidde i – de billige modeller kan ofte gøre lidt ondt bag i og så ryger hele fornøjelsen.

Du vil også syntes om

Wow, læser du stadig med?
Giv dig selv til kende i form af en kommentar herunder!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.