Efter jeg er kommet ud på landet, er det mere relevant for mig end nogensinde at få brugt muligheden for at få leveret dagligvare direkte til døren.

superbest online shopJeg har benyttet mig af SuperBest, da jeg kender dem fra mit lokale supermarked da jeg boede inde i byen. De leverer 2 gange om ugen og man skal blot sørge for at få bestilt senest dagen inden. Levering koster 50,- hvilket er det samme det koster mig at starte bilen op og kører helt ind til byen for at handle og så tilbage igen. Og her får jeg så andre til at pakke og slæbe tingene for mig.

Generelt har jeg nogle kriterier for at ville handle online:

 • Prisen skal være ens i forhold til butikken i byen
 • Kvaliteten og holdbarheden skal være i top og helt frisk
 • Skal være pakket og leveret forsvarligt

Jeg oplever alle ting som de skal være hos SuperBest – og er ret glad for at de sender mig en sms update når de har pakket produkterne og de sender igen en sms ca. en time inden levering.
Under betalingen kan du fortælle fragtmanden hvordan du vil have det leveret – fx at stille ved døren, en ting jeg har nydt godt af hvis jeg lige har været ude med hunden eller lign.

Skulle jeg komme med nogen forslag til forbedringer af SuperBest, burde de have flere tilbud og meget gerne følge de standard tilbud der kommer med tilbudsavisen. Det er min fornemmelse at det faktisk er lidt billigere at tage ned i forretningen og købe de samme vare – burde være omvendt.
Ellers fungerer shoppen rigtig godt og er god til at huske mine valg, hvis jeg fx kommer til at lukke vinduet. Og så har de også en god integration mellem opskrifter på siden, hvor den direkte kan smide de ting ned i kurven du skal bruge, samt du får en udprint af opskriften med ved levering – bonus!

Jeg er pt. så glad for SuperBest online shoppen at jeg ikke rigtig har haft nogen grund til at teste de andre valg derude på nettet – men tror nok jeg skal fatte mod og teste nogen andre webshops med tiden og vil så også blogge om oplevelsen her.

Kom fx gerne med et forslag til steder du har gode oplevelser med at handle dagligvare online. Umiddelbart kender jeg lige til disse andre der leverer alle normale dagligvare:

By Claus

Claus er en passioneret havemand, der deler sin viden og erfaringer om havearbejde, dyrepleje og livet på landet gennem sin blog om livet på landet. Han tilbringer det meste af sin fritid i sin frodige have, værkstedet og på gården sammen med sin familie, der tager sig af en dejlig flok dyr, herunder grise, heste, høns, hunde og katte. Følg med og få inspiration fra Claus' oplevelser og hans stræben efter harmoni mellem naturen og dyrene omkring ham.

4 thoughts on “Dagligvarer leveret til døren – Superbest”
 1. har
  kun handlet en gang på denne måde hos super bedst. var skuffet over at
  få leveret mælk der var 6 dage gammel,prøver nu igen og håper på lidt
  mere frisk mælk.

 2. Det fungerer rigtig godt hos Superbest shoppen! friske produkter, altid til tiden og lækker hjemmeside. Vil godt anbefale det til andre der vil få lidt mere tid til familien. Vi har brugt dem ugentligt i 3 til 4 måneder nu og intet at beklage. Prisen for at pakke alt + transport (50,-) er for os rigtig godt givet ud for at spare de timer hver uge nede i den lokale brugs.

 3. ahh ja vi bruger også netbutikken på super best herhjemme – konen har dårligt ben og jeg er ikke skarp til at handle ind i supermarkedet.

  vi er enige i at det desværre er lidt dyrere på superbest end nede i selve butikken, men i vores situation er det pengene værd. håber også på flere tilbud i deres shop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.