Går du rundt med nogen specifikke spørgsmål omkring naturen er der lavet et nyt sted på nettet hvor du netop kan få hjælp og svar.

Hjemmesiden går under navnet Dansk Natur og er et formidlingssted mellem danskere med interesse for natur og miljø. Du kan stille helt konkrete spørgsmål eller søge råd og fx selvforsyning og bæredygtighed.

Princippet er meget enkelt hvor du med få klik og tastetryk kan stille dit spørgsmål, der efterfølgende vil blive vist på forsiden. Alle andre danskere har derefter mulighed for at afgive deres svar – det kan være fra professionelle eller helt almindelige mennesker med erfaringer.

Du kan efterfølgende udvælge det svar du syntes er bedst – Svaret vil blive markeret med speciel farve og vises øverst til glæde for alle fremtidige mennesker der søger svar på samme spørgsmål. Alle yderligere svar vil vises nedenunder.

Dette skulle meget gerne over tid give en masse gode og forskellige svar og metoder til at fx løse en specifik opgave.

Eksempler på nogen spørgsmål og svar fra Dansk Natur:

  • Hvordan bekæmper man bladlus?
  • Hvor tit kommer en hund i løbetid?
  • Anbefaling af cykelruter på Bornholm

Så spørgsmål kan være meget forskellige på siden – blot det har noget med naturen at gøre.

For at Dansk Natur kan blive brugbar for alle, kræver det aktivitet – både i form af spørgsmål og svar på eksisterende spørgsmål. Derfor håber vi at læserne her på Huspaalandet.dk også vil tage denne nye side til sig og være med til at danne en stor og brugbar database af natur relateret spørgsmål og svar.

Skynd dig over på dansknatur.dk (Vi har lukket siden) – opret dig hurtigt via Facebook login og stil et spørgsmål

By Claus

Claus er en passioneret havemand, der deler sin viden og erfaringer om havearbejde, dyrepleje og livet på landet gennem sin blog om livet på landet. Han tilbringer det meste af sin fritid i sin frodige have, værkstedet og på gården sammen med sin familie, der tager sig af en dejlig flok dyr, herunder grise, heste, høns, hunde og katte. Følg med og få inspiration fra Claus' oplevelser og hans stræben efter harmoni mellem naturen og dyrene omkring ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.